Kartoffelmørksej med limedressing


Kartoffelmørksej med limedressing

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g mørksejfileter uden skind
4 bagekartofler
2 spsk rapsolie ·
1 broccoli
2 dl syrnet fløde 9%
1 lime
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydr med salt og peber.
•Skræl kartoflerne, riv dem groft.
•Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
•Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne.
•Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider.
•Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
•Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
•Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.
Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.

Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.
Energi:
Pr. person:
2500 kJ (600 kcal)
Protein: 30%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 22% (15 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk