Grillet mørksej i folie


GRILLET MØRKSEJ, opskrift Grillet mørksej i folie

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
Evt. 1 finthakket frisk chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd grillen. Riv fire stykker alufolie i længder af ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alu-folien. Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem ovenpå fisken sammen med citron og citronmelisse. Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili. Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 min.
Servér pakkerne med nye kartofler.
Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.
Anden egnet fisk: Torsk, kuller, lyssej, hvilling, brosme, rødfisk, havtaske, kulmule, rødspætte, skrubbe, ising m.fl.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk