Fiskefrikadeller med løgkompot


FISKEFRIKADELLER, opskrift Fiskefrikadeller med løgkompot

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Fiskefrikadeller:
300-400 g mørksejfileter uden skind og ben
1 æg
3 spsk hvedemel
1 dl letmælk
2 spsk rapsolie
Løgkompot:
3 store løg
2 tsk rapsolie
3 spsk sukker
½ dl eddike
¾ dl fiskesennep
1½ dl fromage frais
Tilbehør:
Kogte kartofler eller rugbrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fiskefrikadelle:
•Skær mørksejen i tern, og kom dem i en foodprocessor sammen med æg, mel, mælk, 1 tsk salt og lidt peber. Blend det hele til en ensartet fars.
•Varm olien op på en slip let-pande, form 12 fiskefrikadeller af farsen, og steg dem 5 min. på hver side.
Løgkompot:
•Skær løgene i tynde både, og svits dem med olien ved middelhøj varme i 4 min. under omrøring.
•Tilsæt sukker, eddike, ½ dl vand og ¼ tsk salt, og lad løgene koge uden låg i 10 min.
•Sluk for blusset, og lad løgene køle lidt af. Rør fiskesennep og fromage frais sammen med løgene.
Servér fiskefrikadellerne med løgkompot og kogte kartofler eller rugbrød.
Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk. Du kan også bruge hakket frossent fiskekød eller færdig fars til fiskefri-kadellerne.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (500 kcal)
Protein: 22%
Kulhydrat: 58%
Fedt: 20% (11 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk