Stegte rødspættefileter med bønnesalat


Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g grønne bønner
2 spsk mayonnaise
2 spsk vineddike
1 fed hvidløg
100 g soltørrede tomater
500 g rødspættefileter
1 spsk olivenolie
Tilbehør:
Godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Nip eller skær stilken af bønnerne.
•Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min.
•Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
Kom mayonnaisen i en skål og pisk vineddiken i lidt efter lidt.
•Hak hvidløget fint, og pisk det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
•Hæld mayonnaisen over bønnerne.
•Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
•Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.
Servér rødspættefileterne med bønnesalat og brød.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2600 kJ (620 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 26% (18 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk