Stegt rødspættefilet med auberginekaviar


Stegt rødspættefilet med auberginekaviar

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 auberginer
4 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 bundt forårsløg
1 potte basilikum
salt og peber
450-500 g rødspættefilet
1 dl hvedemel
Tilbehør:
Kogt bulgur eller couscous

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Læg auberginerne i et fad med bagepapir. Læg de pillede hvidløgsfed ved siden af auberginerne.
•Hæld 2 spsk olie over auberginerne, og bag dem i ovnen i 30-40 min. ved 180 grader, til de er bløde og helt møre indeni.
•Skrab auberginekødet fri af skrællen, og hak det sammen med hvidløgene, forårsløg og basilikum. Smag til med salt.
•Varm 1 spsk olie op på en pande. Hæld melet ud på en tallerken. Klap rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i mel, og steg dem gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.
Servér rødspættefileterne med auberginekaviaren og kogt bulgur eller couscous.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe eller rødtunge.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 52%
Fedt: 24% (14 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk