Stegt rødspætte med sauce af champignon


STEGT RØDSPÆTTE, opskrift Stegt rødspætte med sauce af champignon

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g champignon2-3 spsk rapsolie2½ spsk majs-stivelse5 dl letmælk1 bouillonterning1 dl rugmel500 g rødspættefileter Tilbehør:Kogte kartoflerDampede grøntsager eller en skål salat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Rens champignonerne, og skær dem i skiver.•Varm 1 spsk olie op i en gryde, og brun champignonerne i olien.•Opløs majsstivelsen i mælken, og hæld blandingen sammen med champignonerne. Tilsæt bouillonterningen, og kog op under omrøring. Lad saucen småkoge i 5 min.•Smag saucen til med salt og peber.•Kom rugmelet på en tallerken.•Varm 1 spsk olie op på en stor pande.•Fold rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i rugmel, og steg dem med det samme på panden.•Steg fileterne 2-3 min. på hver side, og dryp evt. med ekstra olie, når du vender dem.•Krydr fiskene med salt og peber. Servér rødspætterne med champignonsauce, kogte kartofler og dampede grøntsager eller salat. Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.Energi:Pr. person:2500 kJ (600 kcal) Protein: 27%Kulhydrat: 48% Fedt: 25% (16 g)venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk