Sprødstegt rødspætte med bulgursalat


Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g rødspættefileter
1 dl rugmel
2 spsk rapsolie
300 g frosne, optøede hindbær
3 appelsiner
50 g smuttede mandler
4 dl bulgur

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
•Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
•Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.
•Tilsæt resten af olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere 3 min.
•Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
•Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.
Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2700 kJ (640 kcal)
Protein: 23%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 24% (17 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk