Rødspætteruller med urter


RØDSPÆTTE-RULLER, opskrift Rødspætteruller med urter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g rødspættefileter
4 gulerødder
2 pastinakker
2 porrer
1 spsk rapsolie
3 kviste frisk timian
2 dl bouillon
Tilbehør:
Kogte aspargeskartofler
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
•Skær gulerødder, pastinak og porre i strimler.
•Varm olien på en slip let-pande, og steg grøntsagerne i 2 min.
•Tilsæt timian og bouillon, og lad grøntsagerne simre ved svag varme i 3 min.
•Læg rødspætterne på urterne, og damp under låg eller stanniol i ca. 8 min.
Servér rødspætterullerne med urter, aspargeskartofler og brød.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2500 kJ (600 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 62%
Fedt: 14% (9 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk