Rødspætteruller med parmaskinke og pasta


Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 rødløg
2 spsk olivenolie
4 stilke rosmarin (evt. 1½ tsk. tørret)
2 dl hvidvin
8 rødspættefileter (ca. 450 g)
8 skiver parmaskinke
peber
400 g kort pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær løgene i store tern. Svits løgene i 1 spsk olie i en gryde i et par min.
•Tilsæt finthakket rosmarin og hvidvin. Lad løgene simre i 15 min.
•Flæk rødspættefileterne. Læg de to stykker rødspættefilet i forlængelse af hinanden, og rul dem sammen til en rulle.
•Fold en skive parmaskinke sammen på midten på den lange led, og rul den rundt om fiskerullen. Fortsæt på samme måde med alle rødspættefileter og parmaskinke.
•Stil rullerne i et ildfast fad med bagepapir, drys med peber, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 grader.
•Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand i det antal min., som er angivet på pakken.
•Vend den færdigkogte pasta og 1 spsk olivenolie grundigt sammen med løgsaucen.
Servér rødspætterullerne med pastaen og en stor skål salat.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe eller rødtunge.
Energi:
Pr. person:
3100 kJ (740 kcal)
Protein: 25%
Kulhydrat: 51%
Fedt: 24% (19 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk