Finsk brød


FINSK BRØD, opskrift på Finsk brød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Ca. 30 kager200 g mel50 g flormelis1 knivspids hjortetaksalt125 g smør, 1 æggeblomme1 tsk. reven citronskal. Pensling: 1 æg. Pynt: 2-3 spsk. te sukker15 mandler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør smør og flormelis sammen. Rør den fintrevne citronskal i. Tilsæt æggeblommen og derefter melet, der må være blandet med hjortetaksaltet, og ælt hurtigt dejen sammen. Lad dejen hvile koldt en halv times tid. Rul den ud i finger tykke længder, skær disse længder i 5 cm lange stykker, tryk dem let og pensl dem med sammen pisket æg. Drys med de grofthakkede mandler og te sukkeret og bag kagerne ved god varme 225 grader, på en smurt plade i omkring 8 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.