Rødspætteruller med nødde-pesto


RØDSPÆTTE-RULLER, opskrift Rødspætteruller med nødde-pesto

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8 rødspættefileter
100 g blandede nødder (fx pinjekerner, mandler eller paranødder)
2 spsk olivenolie
1 porre

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Brun nødderne på en pande, og blend dem med olivenolie til en pesto.
•Læg fileterne to og to i forlængelse af hinanden.
•Smør nødde-pesto på, og rul fileterne sammen til 4 ruller.
•Stil rullerne på bagepapir i et ildfast fad.
•Drys rullerne med salt, peber og snittede porrer, og bag i ovnen i 15 min. ved 225 gr.
•Pynt med frisk parmesan.
•Servér med vilde ris.
Tip! Servér evt. også med honningbagte tomater. 10 tomater pensles med 3 spsk honning. Bages i lille form i 40 min ved 100 grader.
Anden egnet fisk: Ising, skrubbe eller rødtunge.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk