Pitabrød med sprød krydret rødspætte


Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Opskriften er til 6 stk. pitabrød
2 dl letmælksyoghurt
500 g rødspættefilet
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
6 grove pitabrød
Blandet salat: Strimlet icebergsalat og små tern af agurk, tomat og løg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber.
•Skær rødspættefileterne i strimler.
•Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
•Vend rødspættestrimlerne i krydderiblandingen.
•Varm olien op på en pande, og steg fisken i olien i 1-2 min. Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
•Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
•Fyld pitabrødene med blandet salat, fisk og yoghurt, og servér med det samme.
Servér evt. pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Smag evt. yoghurten til med lidt knust hvidløg.
Energi:
Pr. stk.:
1500 kJ (360 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 51%
Fedt: 21% (12 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk