OVENSTEGT RØDSPÆTTE, Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutney
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hele rødspætter 3 røde peberfrugter 5 tsk rapsolie 1 æble 1 løg 1 tsk karry 1 spsk hvedemel 5 dl bouillon Tilbehør: Kogte ris Mangochutney
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 225 grader. •Rens rødspætterne, og tør dem af med køkkenrulle. •Skær peberfrugterne i brede både. •Læg rødspætter og peberfrugter på en bageplade med bagepapir. •Pensl rødspætter og peberfrugter med 3 tsk olie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 20 min. •Skræl æble og løg, og riv dem groft. •Varm 2 tsk olie op i en gryde, og svits de revne æbler og løg i olien. •Tilsæt karry og mel, og svits endnu et øjeblik. •Tilsæt bouillon, og lad saucen koge 10 min. •Blend saucen, og smag til med salt. Servér rødspætterne med karrysauce, kogte ris og mangochutney. Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe. Energi: Pr. person: 2300 kJ (550 kcal) Protein: 23% Kulhydrat: 62% Fedt: 15% (9 g) venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk
|
|