Grillet rødspætte


RØDSPÆTTE, opskrift Grillet rødspætte

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hele rødspætter á 200-300 g
6 stilke frisk rosmarin
Olivenolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd grillen. Skyl fiskene, og tør dem godt. Smør dem med olivenolie, og drys med friskhakket rosmarin. Krydr med salt og peber. Læg dem i en dobbeltrist, og grill dem 5 min. på hver side. Læg evt. låget over grillen, og lad håndtaget på dobbeltristen stikke ud, så det ikke bliver varmt.
Servér med nye kartofler og grøn salat med fintsnittet æble.
Andet egnet fisk: Skrubbe, ising eler rødtunge.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk