Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin


DAMPEDE RØDSPÆTTER, opskrift på Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g gulerødder
saft af 2 friske appelsiner
250 g cherrytomater
1 håndfuld frisk basilikum
500 g rødspættefileter
Tilbehør: Kogt pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
•Kog gulerødderne i en gryde med appelsinsaften i 5 min.
•Tilsæt cherrytomater, skru ned for blusset, og lad grøntsagerne simre endnu 2 min.
•Tilsæt grofthakket basilikum, og smag til med salt og peber.
•Læg to rødspættefileter oven på hinanden, og rul dem sammen.
•Drys med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde.
•Hæld 2 dl vand i gryden, og lad fisken småkoge 10 min. under låg.
Servér rødspætterne med appelsingulerødderne og kogt pasta.
Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2400 kJ (550 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 67%
Fedt: 7% (5 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk