Burger med pesto på grill


PESTO-BURGER, Burger med pesto på grill

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 fiskefileter á 125-150 g
4 gode burger-boller
Pesto:
Frisk basilikum (en lille potte)
1 dl god olivenolie
3 spsk revet parmesan
2 fed hvidløg
1 tsk pinjekerner
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland alle ingredienserne til pestoen i en håndblender, og smag til med salt og peber. Pensl fiskefileterne med olie, og krydr med salt og peber. Grill fisken i 3-4 min. på hver side i en dobbeltrist. Lun burgerbollerne på grillen. Skær evt. fileten på tværs med en skarp kniv.
Fordel pesto på bollens bund og top, og saml burgeren med grillet fisk og fyld efter eget valg.
Tip til fyld: Salat, basilikum, rucola, chili, parmesanost, tomater i skiver, oliven mv.
Egnet fisk: Rødspætte, skrubbe, ising, tun, sildehaj, laks
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk