Pernodflamberet rødfisk


RØDFISK, opskrift Pernodflamberet rødfisk

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 appelsiner
4 mellemstore fennikel
1 spsk olivenolie
600 g rødfiskefilet uden skind
50 g valnødder
4 cl pernod
1 dl piskefløde
Tilbehør:
Kogte kartofler og godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær skrællen af to af appelsinerne. Skær appelsinerne i tern.
•Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
•Skær fenniklerne i tykke både.
•Varm olien op på en pande, og svits fenniklerne i 4 min.
•Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden mellem fenniklerne, og steg, til de er gyldenbrune på den ene side.
•Vend fisken om, og krydr med salt og peber.
•Tilsæt valnødder og appelsinsaft.
•Hæld pernod over retten, og sæt øjeblikkeligt ild til, så det flamberer (træk panden væk fra emhætten først!).
•Tilsæt fløden når ilden er gået ud, og lad retten simre i 4-5 min.
Anret på tallerkener eller et fad, og servér med kogte kartofler og godt brød.
Tip: I stedet for rødfisk kan du anvende hellefisk, multe, havkat, pighvar, slethvar, havtaske, havtaskekæber eller victoriafisk.
Energi:
Pr. person:
3200 kJ (760 kcal)
Protein: 21%
Kulhydrat: 49%
Fedt: 30% (25 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk