Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg


OVNBAGT RØDFISK, Ovnbagt rødfisk med ærter i bælg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g rødfiskefilet uden skind og ben
1½ spsk olivenolie
salt og peber
½ kg friske ærter i bælg
350 g perleløg
2 stk. hovedsalat
1 dl hakket persille
Tilbehør:
Nye kartofler

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 180 grader.
•Skær fisken i 4 stykker, og læg dem i et ildfast fad penslet med lidt olivenolie. Krydr fisken med salt og peber, og bag den i 10 min.
•Bælg ærterne. Pil perleløgene. Skyl og tør salaten, og skær den i fine strimler.
•Varm 1 spsk olie op på en pande, og rist perleløgene i 5 min.
•Tilsæt ærter, og rist med i 2 min. Vend til sidst salaten sammen med løg og ærter, til den falder en lille smule sammen.
•Tilsæt persille, og smag til med salt og peber.
Servér den ovnbagte rødfisk med nye kartofler.
Tip: Retten kan laves uden for ærtesæsonen med frosne ærter i stedet for. Hvis du har svært ved at skaffe friske perleløg, kan du bruge frosne.
Tip: I stedet for rødfisk kan du anvende havkat, hellefisk, torsk, sej, kulmule, kuller, brosme, havtaske, pangasius eller victoriabars.
Energi:
Pr. person:
2600 kJ (620 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 56%
Fedt: 15% (10 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk