Thailandsk rejesalat


REJESALAT, Opskrift på Thailandsk rejesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g store rejer
4 tomater
1 rødløg
3 skoleagurker eller 1 alm. agurk
1-3 små thaichili
1 salathoved
1 håndfuld koriander
Dressing:
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk fiskesauce
2 tsk sukker
2 kafir-limeblade
1 spsk raps- eller jordnøddeolie
saft af 1 limefrugt
Tilbehør:
Kogte jasminris

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Lad rejerne dryppe af i en sigte
•Skær tomaterne i både og løget i tynde skiver.
•Flæk agurkerne, og skær dem i ½ cm tykke skiver på skrå.
•Skær chilierne i tynde skiver.
•Skyl og tør salaten. Riv den i grove stykker, og anret den på et fad.
•Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
•Vend rejer, grøntsager og dressing grundigt sammen.
•Anret rejesalaten på salatbladene, og drys med frisk koriander.
Servér salaten med kogte jasminris.
Energi:
Pr. person:
1800 kJ (430 kcal)
Protein: 19%
Kulhydrat: 69%
Fedt: 12% (6 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk