Filippows mandelringe


FILIPPOWS MANDELRINGE. Opskrift på Filippows mandelringe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
70-75 ringe250 g mel150 g smør eller margarine160 g sukker2 æg, 2 tsk. vaniljesukker100 g mandlerskallen af ½ citron.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland mel og sukker og hak smørret over heri til en grynet masse. Pisk det ene hele æg plus en æggeblomme sammen (den sidste hvide skal bruges til at pensle med) og arbejd dette sammen med mel blandingen. Tilsæt vaniljesukker og fint reven citronskal. Ælt dejen til en fast masse og stil den koldt mindst en time. Rul dejen ud til en plade på ½ cm tykkelse. Stik kager ud først med en stor, så med en lille rund kageudstikker (eller to glas med passende størrelsesforskel), så kagerne danner ringe. Pisk æggehviden luftigt, men ikke stiv, pensel den over kagerne og drys med grofthakkede mandler. Bag kagerne på smurt plade ved god varme, 225 grader, i omkring 10 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.