Pastasalat med rejer og ærter


PASTASALAT, opskrift på Pastasalat med rejer og ærter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
300 g pasta
1 bakke rucola
200 g frosne ærter
300 g rejer
50 g mayonnaise
Tilbehør:
Groft brød

Sådan tilberedes opskriften
•Kog pastaen som angivet på emballagen. Det sidste minut koges de frosne ærter med. Hæld pasta og ærter til afdrypning i en sigte og afkøl.
•Skyl rucola, og vend med pasta, ærter og rejer.
•Rør mayonnaise med ½ dl vand, og vend dressingen i pastasalaten. Krydr med salt og peber.
Servér pastasalaten med brød.
Energi:
Pr. person:
2600 kJ (630 kcal)
Protein: 19%
Kulhydrat: 60%
Fedt: 21% (15 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk