Gryderet med rejer


GRYDERET MED REJER, opskrift på Gryderet med rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 løg
3 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
6 tomater
50 grønne oliven uden sten
¼ tsk tørret chili
1 spsk hakket frisk estragon eller persille
300 g optøede rejer
Tilbehør:
Kogt pasta
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær løgene i både, og hak hvidløgene.
•Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3-4 min. Rør i løgene, så de ikke tager for meget farve.
•Skær tomaterne i både, og skær oliven i skiver.
•Kom tomater, oliven, chili og estragon eller persille på panden sammen med løgene, og kog det hele i 10 min., til tomaterne koger ud.
•Tilsæt rejer, og kog dem i saucen 2 min. ved svag varme.
•Smag til med salt og peber.
Servér retten med pasta og brød.
Energi:
Pr. person:
2800 kJ (670 kcal)
Protein: 19%
Kulhydrat: 68%
Fedt: 13% (10 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk