GourmetRejer med asparges, melon og syltet chili


GourmetRejer med asparges, melon og syltet chili

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400-600 g GourmetRejer
½ - 1 bundt grønne asparges
1 melon – fx honningmelon
Syltet chili:
3-5 stk. rød chili
2 dl vand
2 dl lys eddike
1 dl sukker

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Start med den syltede chilli. Vand og eddike koges med sukker. Chilien befries for kerner. Skæres i tynde strimler og koges i lagen i 5-10 min. Chilien tages op og afkøles.
•De grønne asparges knækkes af i bunden, der hvor de knækker af sig selv. Ristes hurtigt på en varm pande med lidt smør eller olie, salt og kværnet peber.
•Melonen skæres i både og skræl og kernerne skæres væk. Herefter skæres bådene i mindre stykker som vendes med de grønne asparges, der er skåret i stykker af 3-4 cm.
•Asparges og melon vendes umiddelbart inden servering med de syltede chilier og friske GorumetRejer.
Servér med godt brød.
Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk