GourmetRejer - og majskolber på grill


GourmetRejer - og majskolber på grill

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400-600 g GourmetRejer
Tilbehør:
Majskolber med blade omkring
Salt
Smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd op i grillen. Når grillen er klar, lægges majskolberne på grillristen. Majskolberne er færdige, når bladene er mørke hele vejen rundt.
•Pluk bladene af ved bordet, og nyd en majs grillet i egen saft. Husk salt og smør.
•Læg rejer på grillens eftervarme i 10-15 sekunder på hver side. Så har du en dejlig røget reje.
Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk