Grillet pighvar med asparges og fjordrejer


Grillet pighvar med asparges og fjordrejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 bundt hvide asparges
1 bundt grønne asparges
100 g spæde salatblade
1 spsk olivenolie
saft af ½ citron
salt og peber
400 g pighvarfilet uden skind
1 håndfuld blandede krydderurter, fx kørvel, dild, purløg, basilikum og persille
100 g pillede fjordrejer
Tilbehør:
Nye kartofler og godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl de hvide asparges. Knæk enderne af både de hvide og de grønne asparges.
•Kog aspargesene 3-4 min. i letsaltet vand.
•Skyl og tør salaten. Pisk olie og citronsaft sammen, og vend salaten i dressingen. Smag til med salt og peber, og fordel salaten på 4 tallerkener. Læg aspargesene oven på salaten.
•Pensl pighvarfileterne med lidt olie, og steg dem på en meget varm grill eller grillpande. Vend ikke fisken om, før den har fået et flot grillmønster på den ene side.
•Læg den grillede fisk oven på asparges og salat.
•Vend krydderurterne i salatskålen, så de også får lidt dressing, og kom en top på hver portion fisk.
•Drys fjordrejerne over hver portion.
Servér med nye kartofler og godt brød.
Tip: I stedet for pighvar kan du anvende slethvar, hellefisk eller victoriabars.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 57%
Fedt: 17% (10 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk