Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa


Grillet victoriafisk med safran-tomatsalsa

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 victoriafisk-bøffer á 150 g
(victoriafisken kendes også som nilaborren)
Salsa:
4 modne tomater
1 skalotteløg
0,2 g safran
saft af 1 citron
½ dl olie
salt & peber
lidt frisk estragon

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tomaterne skæres i kvarte, saft og kerner fjernes, og tomatkødet skæres i små tern.
•Skalotteløget hakkes fint.
•Tomattern og det finthakkede løg røres sammen med safran, olie, salt, peber og estragon.
•Fisken grilles til den stadig er saftig i midten.
•Anret de grillede fiskebøffer med salsaen omkring, og med friske krydderurter på toppen.
Tip: Servér gerne med en australsk Chardonnay-vin, eller en Alsace Gewürtraminer.
Tip: I stedet for victoriafisk kan du anvende pighvar, rødfisk, sværdfisk, sandart og multe.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk