Sushi-kræmmerhuse


SUSHI KRÆMMERHUSE, opskrift på Sushi-kræmmerhuse

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 stykker tang
200 g laksefilet uden skind og ben
½ agurk
200 g kogte sushi-ris (se opskrift under Sushitips)
1 tsk wasabipasta
2 tsk ristede sesamfrø

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Klip hvert stykke tang over på midten.
•Skær laksen i tykke bjælker på ca. 1x1 cm i 5 cm længde.
•Skær agurken i tynde strimler
•Tryk 1/8 del af risene på hvert stykke tang i den ene ende. De skal ca. fylde et område på 4x6 cm.
•Smør lidt wasabipasta på risene.
•Læg et stykke laks og lidt agurk på risene, og drys med en lille smule sesamfrø.
•Rul fra ris-enden tangstykket sammen som et kræmmerhus.
Opskriften giver 8 stk. kræmmerhuse.
Tip: Du kan bruge tun i stedet for laks, og avocado eller gulerodsstrimler i stedet for agurk.
Energi:
Pr. stk.:
420 kj (100 kcal)
Protein: 25%
Kulhydrat: 47%
Fedt: 28% (6 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk