Sprød salat med grillet laks og ærter


Sprød salat med grillet laks og ærter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 salathoved
200 g frosne ærter
2 blodappelsiner eller rød grape
1 agurk
225 g laksefilet
2 spsk basilikumpesto
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skyl salaten, og anret den i en skål eller i et fad.
•Giv ærterne et opkog, og afdryp.
•Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både. Skær agurken i skiver.
•Del laksen i mindre stykker, og grill dem på en slip let-pande i 3 min. på hver side.
•Vend salat med ærter, appelsin og laks.
•Rør pesto med lidt vand, og dryp over salaten.
Servér med brød.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
2200 kJ (540 kcal)
Protein: 20%
Kulhydrat: 56%
Fedt: 24% (14 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk