Spinattærte med laks og rejer


SPINATTÆRTE, opskrift Spinattærte med laks og rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4-6 plader filodej
450 g frossen helbladet spinat
225 g laksefilet
200 g rejer
2 æg
1 dl syrnet fløde 9%
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Optø filodejen, og fordel den i et smurt ovnfast tærtefad.
•Optø spinaten i en gryde ved svag varme. Krydr med salt og peber.
•Vend rejer, æg og syrnet fløde i spinaten.
•Skær laksen i mindre stykker, og fordel den på filodejen sammen med spinatblandingen.
•Bag tærten ved 200 grader i ca. 40 min.
Servér tærten med brød.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
2500 kJ (590 kcal)
Protein: 25%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 25% (16 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk