Slagskibs-sushi


SUSHI OPSKRIFT, opskrift Slagskibs-sushi

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 stykker tang
50 g laksefilet uden skind og ben
200 g kogte sushiris (se opskrift under Sushitips)
100 g stenbider-, lakse- og/eller ørredrogn
50 g pillede fjordrejer
1 forårsløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Klip hvert stykke tang i 5 brede bånd.
•Skær laksen i tynde strimler
•Tryk risene sammen i hånden til 20 små boller. Skyl hånden i koldt vand mellem hver bolle, så risene ikke hænger fast i fingrene.
•Rul et tangbånd om hver risbolle. Brug et enkelt kogt riskorn til at 'lime' båndet sammen.
•Fyld laksestrimler, rogn og fjordrejer i den skål tangbåndet danner på hver sushi. Drys evt. med fintsnittet forårsløg.
Opskriften giver 20 stk. færdige sushi.
Energi:
Pr. stk.:
140 kj (30 kcal)
Protein: 40%
Kulhydrat: 56%
Fedt: 17% (1 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk