LAKSE-TATAR, opskrift Orientalsk laksetatar
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
225 g laksefilet 100 g røget laks Reven skal og saft af 1 økologisk citron 1 æble 1 bundt forårsløg 2 tsk friskrevet ingefær 1 rød chili 1 bundt frisk koriander Tilbehør: Ristet brød
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Frys laksefileten min. 1 døgn ved -20 grader, og tø den op. •Skær laksen i små tern. •Hak den røgede laks fint, og vend de to slags laks sammen. •Vend laks med citronskal og -saft. •Skær æblet i små tern, og snit forårsløg. •Flæk chilien, fjern kerner, og hak chilien fint. •Vend laksetataren med æble, forårsløg, ingefær, chili og korianderblade. •Smag til med salt og peber, og servér på ristet brød. Tip: Servér gerne laksetatar med en skål salat. I stedet for laks kan du anvende ørred. Energi: Pr. person: 1900 kJ (450 kcal) Protein: 23% Kulhydrat: 54% Fedt: 23% (12 g) venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk
|
|