Lakselasagne med spinatbechamel


LAKSE-LASAGNE, opskrift Lakselasagne med spinatbechamel

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
450 g frossen helbladet spinat
5 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
100 g reven mozzarella
½ tsk stødt muskatnød
450 g laksefilet
4 tomater
12 lasagneplader
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Tø spinaten op i en gryde.
•Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
•Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
•Kog saucen i 2 min
•Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.
•Skær laksen i store tern.
•Skær tomater i skiver.
•Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks. Gentag og slut med et lag spinatbechamel.
•Drys resten af osten over.
•Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.
Servér lasagnen med brød.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
3000 kJ (710 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 48%
Fedt: 28% (22 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk