Laksefrikassé


LAKSEFRIKASSE, opskrift på Laksefrikassé

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
6 dl letmælk
2 spsk majsstivelse
5 forårsløg
1 bundt grønne asparges
200 g frosne ærter
450 g laksefilet
1 bundt dild
Tilbehør:
Kogte aspargeskartofler
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hæld 5 dl mælk i en gryde, og varm op.
•Rør majsstivelse med resten af mælken til en jævning.
•Rør jævningen i mælken, og kog op.
•Skær forårsløg og asparges i 3 cm stykker.
•Skær laksen i tern.
•Kom forårsløg, asparges, ærter og laks i saucen.
•Kog retten i 5 min. Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber.
Servér med kogte aspargeskartofler og brød.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
2700 kJ (650 kcal)
Protein: 24%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 23% (17g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk