Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade


LAKSEFRIKADELLER. Opskrift Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
225 g laksefilet
225 g torskefilet
1 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk rapsolie
1 dl syrnet fløde 9%
2 tsk karry
150 g pickles
Tilbehør:
Kogte kartofler
1 broccoli

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær laks og torsk i mindre stykker.
•Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars.
•Varm olien på en slip let-pande.
•Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 min.
•Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 min.
•Rør syrnet fløde med karry og vend med pickles. Smag til med salt og peber.
Servér laksefrikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred og sej i stedet for torsk.
Energi:
Pr. person:
2100 kJ (490 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 45%
Fedt: 27% (15 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk