Laks med safran og babyspinat


LAKSE OPSKRIFT, Laks med safran og babyspinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
450-500 g laks uden skind
1 løg
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
½ tsk safrantråde
3 dl fløde
saft af ½ citron
300 g frisk pasta
200 g babyspinat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.
•Kog ind til en tredjedel.
•Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.
•Smag til med citronsaft, salt og peber.
•Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.
•Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.
•Lad simre i ca. 1-2 min.
Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.
Anden egnet fisk: Ørred eller havkat.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk