Laks med lynstegte grøntsager


Laks med lynstegte grøntsager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 stykker laksefilet
6 stilke bladselleri
2 bundter forårsløg
1 rød og 1 gul peberfrugt
1 spsk olivenolie
2 limefrugter
Tilbehør:
Bulgur, ris, brune ris eller couscous
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Læg laksestykkerne på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt og peber.
•Halvér 1 limefrugt, og skær den derpå i tynde skiver. Læg skiverne taglagt på laksestykkerne.
•Bag laksen 12-15 min. i ovnen.
•Skær bladselleri og forårsløg i skiver på skrå.
•Skær peberfrugterne i strimler.
•Varm olien op på en pande eller wok, og svits grøntsagerne 4 min. under omrøring.
•Tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber.
Servér laksen og de lynstegte grøntsager med bulgur, ris, brune ris eller couscous og groft brød.
Tip: Kan du lide det stærkt, kan du servere friskhakket chili eller chilisauce til grøntsagerne. I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
3000 kJ (710 kcal)
Protein: 22%
Kulhydrat: 53%
Fedt: 25% (20 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk