Laks bagt i folie med safransauce


LAKS BAGT I FOLIE, opskrift Laks bagt i folie med safransauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 gulerødder
2 rødløg
2 dl hvidvin
1 knsp safran
1½ dl creme fraiche 38%
600 g laksefilet uden skind og ben
4 stykker folie på 35 cm
Tilbehør:
Nye kartofler
Kogte majskolber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl gulerødder og løg, og skær dem i skiver.
•Kom gulerødder og løg i en gryde med hvidvin og safran, og kog i 5 min.
•Pisk creme fraiche i grøntsagerne.
•Skær laksen i 4 stykker. Læg hvert stykke laks på et styke folie. Fordel sauce og grøntsager på de 4 stykker laks.
•Luk pakkerne tæt, og bag dem i 20 min. ved 175 grader.
Servér en pakke pr. person med nye kartofler og kogte majskolber.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred, multe, rødfisk eller havkat.
Energi:
Pr. person:
3000 kJ (710 kcal)
Protein: 19%
Kulhydrat: 43%
Fedt: 38% (30 g)
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk