Krydderurte-fiskefrikadeller


FISKE FRIKADELLER, opskrift Krydderurte-fiskefrikadeller

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
250 g laksekød
250 g torskekød eller lyssej
2 tsk salt
peber
2 æg
2 spsk hvedemel
1 bundt dild
1 bundt purløg
10 g kapers
skal af 1 citron
3 dl fløde

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Fiskekødet mixes sejt i en foodprocessor sammen med saltet.
•1 æg ad gangen tilsættes mens foodprocessoren kører rundt.
•Stop og tilsæt hvedemel, krydderurter, peber, kapers og reven citronskal. Kør igen mens fløden hældes i i en tynd stråle.
•Farsen formes med en ske (som dyppes i varmt vand).
•Frikadellerne lægges på en bageplade og bages i ovnen i 10 min. ved 120 grader. Herefter grilles de på grillen.
Anret krydderurte-fiskefrikadellerne med en grov remoulade (f.eks. hjemmelavet - se opskrift her), og eventuelt på spid med grillet chilipølse (f.eks. chorizo) imellem.
Tip: Servér f.eks. frikadellerne med en salat af meget tynde gulerodsstænger vendt med lidt nøddeolie, limesaft, dild, salt og peber.
Venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk