Grillstegt laks med rodfrugter


GRILLSTEGT LAKS, opskrift Grillstegt laks med rodfrugter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1/4 selleri2 gulerødder1 stor pastinak eller persillerod1 citron2 spsk olivenolie1 løg1 lille bundt bredbladet persille2 tsk sukker2 dl vand450-500 g laksefilet Tilbehør:Kogte aspargeskartofler og godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skræl alle rodfrugterne, og skær dem i store tern på ca. 2x2 cm.•Skær citronen i 3 tykke skiver.•Varm olien op på en pande, og steg citronskiverne, til de er gyldne.•Tilsæt rodfrugterne, og steg dem med. Vend ofte rodfrugterne, så de bliver stegt på alle sider uden at blive brune.•Hak løg og bredbladet persille.•Drys rodfrugterne med sukker, løg, persille og vand, og lad dem koge i 2 min. Smag til med salt og peber.•Skær laksen i 4 stykker, og steg dem på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.Servér den grillstegte laks med citronglacerede rodfrugter, kogte aspargeskartofler og godt brød. Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.Energi:Pr. person: 2900 kJ (690 kcal)Protein: 20%Kulhydrat: 51%Fedt: 29% (22 g)venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk