Baconstegt laks med linser og blodgrape


BACONSTEGT LAKS, Opskrift Baconstegt laks med linser og blodgrape

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400 g grønne linser
2 blodgrapefrugter
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 lille bundt bredbladet persille
4 laksesteaks
8 skiver bacon
Tilbehør:
Godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Kom linserne i en gryde, og dæk med rigeligt vand og lidt salt.
•Kog linserne til de er møre, det tager 20-30 min.
•Hæld linserne i en sigte, og lad dem dryppe af.
•Skær skræl og bund af grapefrugterne. Skær grapefrugterne i fileter ved at skære kødet fri mellem de hvide hinder.
•Vend linserne med olie og balsamico, og smag til med salt og peber.
•Hak persillen groft, og vend den i linserne sammen med grapefrugtfileterne.
•Rul 2 skiver bacon om hver laksesteak. Steg dem ved jævn varme på en pande uden fedtstof, til baconen er sprød og gyldenbrun.
Anret laksen på linserne, og servér med godt brød og en stor skål grøn salat.
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.
Energi:
Pr. person:
3200 kJ (760 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 36%
Fedt: 35% (30 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk