Kuller med ratatouille


KULLER, opsrkift på Kuller med ratatouille

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g kullerfilet
1 aubergine
1 courgette
8 tomater
2 spsk olivenolie
1 bundt frisk basilikum
1 moden mango
½ dl hvid balsamico
Tilbehør:
Kogt pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 180 grader.
•Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
•Krydr fisken med salt og peber.
•Skær aubergine, courgette og tomater i skiver.
•Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.
•Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum.
•Bag fisk og grøntsager i 15 min.
•Skræl mangofrugten, og blend kødet med balsamico.
•Anret fisken på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta.
Tip: I stedet for kuller kan du anvende torsk eller mørksej.
Energi:
Pr. person:
2800 kJ (680 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 59%
Fedt: 15% (11 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk