Dampet kuller med chili, koriander og lime


DAMPET KULLER, opskrift Dampet kuller med chili, koriander og lime

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g kullerfilet
1 spidskål
2 dl æblemost
2 spsk honning
2 røde chili
2 limefrugter
1 bundt koriander
Tilbehør:
Kogte ris

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær kullerfileten i 8 stykker, læg dem på en pande med 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
•Dæk panden med låg eller stanniol, og kog ved svag varme i ca. 8 min.
•Skær spidskålen i kvarte. Kom kålen i en gryde med 2 dl vand, og kog ved svag varme i ca. 5 min.
•Kom æblemost og honning i en gryde, og kog ind til en sirupslignende konsistens.
•Flæk chilierne, fjern kerner, og skær chilierne i strimler.
•Pluk blade af koriander, og hak dem fint.
•Kom chili, limesaft og koriander i honninglagen, og vend rundt.
•Hæld honninglagen over den dampede kuller, og servér med kogte ris.
Tip: I stedet for kuller kan du anvende torsk eller mørksej.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (540 kcal)
Protein: 29%
Kulhydrat: 66%
Fedt: 5% (3 g)
venligst udlånt af wwww.2gangeomugen.dk