Grillet knurhane eller ørred


Grillet knurhane eller ørred

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hele fisk á 250-300 g
4 hakkede blommetomater
4 spsk olie
2 fed hvidløg
2 limefrugter

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd grillen. Skyl og vask fiskene, og tør dem godt. Skær limefrugterne i både. Læg 1 spsk hakkede tomater, som er vendt i olie, ind i hver bug sammen med hakket hvidløg og limebåde. Krydr med salt og peber. Kom fiskene i en dobbelt-rist, og grill dem i 4-5 min. på hver side, afhængig af grillens varme. Kan evt. grilles ved indirekte varme under låg. Beregn da yder--ligere 4 min.
Servér med nye kartofler og sprød salat.
Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk