Ising med soltørrede tomater og spinat


Ising med soltørrede tomater og spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g isingfileter
200 g soltørrede tomater
2 rødløg
600 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
Tilbehør:
Kogt pasta

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 180 grader.
•Hæld kogende vand over de soltørrede tomater, og lad dem stå i 10 min. Hæld vandet fra.
•Læg isingfileterne i et ovnfast fad med bagepapir, og krydr med salt og peber.
•Hak løgene fint.
•Læg løg og soltørrede tomater over fisken, og bag retten i 10 min.
•Rens og skyl spinaten godt.
•Varm olien på en pande, og svits spinaten i 2 min. Krydr med salt og peber.
Servér den bagte ising med spinat og pasta.
Tip: I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte.
Energi:
Pr. person:
2900 kJ (690 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 60%
Fedt: 12% (9 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk