Ising med bønnesalat og radiser


ISING SALAT. Opskrift på Ising med bønnesalat og radiser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g isingfileter
1 dåse røde kidneybønner
200 g grønne bønner
1 bundt radiser
saft af 2 appelsiner
1 romainesalat
3 spsk olivenolie
Tilbehør:
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skyl og afdryp de røde kidneybønner.
•Kog de grønne bønner i 2 min., og lad dem dryppe af i en sigte.
•Snit salaten.
•Skær radiserne i skiver.
•Rør appelsinsaft med 2 spsk olivenolie, og vend med salat, de to slags bønner og radiser.
•Varm resten af olien på en slip let-pande, og steg isingfileterne ca. 2 min. på begge sider. Krydr fisken med salt og peber.
Servér med bønnesalat og groft brød.
Tip: I stedet for ising kan du anvende skrubbe eller rødspætte.
Energi:
Pr. person:
2800 kJ (670 kcal)
Protein: 27%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 23% (17 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk