Hvidløgsbagt ising med spinatcreme


HVIDLØGSBAGT ISING. Opskrift Hvidløgsbagt ising med spinatcreme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hele ising
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
500 g frossen spinat
Tilbehør:
Kogte kartofler
Godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Tænd ovnen på 200 grader.
•Rens isingen for blod, hvor hovedet har siddet.
•Læg fiskene i et stort ildfast fad eller bradepande.
•Skær hvidløget i tynde skiver, og bland det med olien.
•Smør olie og hvidløg over fiskene. Drys med salt.
•Tilsæt 4 spsk vand, dæk fadet med stanniol, og bag fisken i ovnen i 20 min.
•Kog spinaten i en gryde med 3 spsk vand.
•Hæld væsken fra fiskefadet i spinaten, og blend spinaten til en jævn puré.
Servér fisk og spinat med kartofler og brød.
Tip: I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2300 kJ (550 kcal)
Protein: 26%
Kulhydrat: 55%
Fedt: 19% (11 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk