Fiskesuppe med ising og persille


FISKESUPPE. Opskrift på Fiskesuppe med ising og persille

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
3 porrer
500 g kartofler
1½ liter vand eller bouillon
1 bundt persille
500 g isingfileter
1 dl fløde 9%
Tilbehør:
Groft brød eller flutes

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Snit porrerne fint.
•Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
•Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med 1½ liter vand eller bouillon. Lad suppen småkoge i 15 min.
•Skyl og pluk persillen.
•Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
•Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 min.
•Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
•Smag til med salt og peber.
Servér suppen med groft brød eller flutes.

Tip: I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.
Energi:
Pr. person:
2500 kJ (600 kcal)
Protein: 28%
Kulhydrat: 59%
Fedt: 13% (9 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk