Stegt hornfisk med frikassé af ærter og asparges


Stegt hornfisk med frikassé af ærter og asparges

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g hornfisk i filet
En dl rugmel
2 bdt. grønne asparges (skæres i små stykker)
2 dl friske ærter
4 forårsløg (finthakkes)
4 tsk citronsaft
2 spsk olivenolie
Dild eller kørvel (grofthakkes)

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hornfisk i filet skæres i mindre stykker, vendes i rugmel med salt og peber og steges gyldenbrune i oliven- eller rapsolie.
Asparges dampes i en halv dl vand i 2 min. Tilsæt ærter, forårsløg, citronsaft, olivenolie, dild eller kørvel, salt og peber,og kog hurtigt op.
Server blandingen med den stegte fisk.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk