Grillet hornfisk med persille og kaperssky


GRILLET HORNFISK. Opskrift Grillet hornfisk med persille og kaperssky

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 hornfiskefileter
Rugmel
2 bdt. kruspersille
Fint strimlet eller reven skal af 2 citroner
50 g kapers
ca. 50 g skalotteløg
lidt rapsolie
2 dl hvidvin
50 g smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Hornfiskefileterne tjekkes for ben, og drysses på indersiden med hakket persille, citronskal, salt og peber.
•Fileterne lægges sammen 'hoved mod hale', vendes i rugmel, og grilles på begge sider.
•Skalotteløgene hakkes fint og sauteres i lidt olie. Kapers og hvidvin tilsættes.
•Hvidvin, skalotteløg og kapers koges halvt ind, og piskes op med smøret.
•Hornfisken serveres med hvidvinkapersskyen, grillede citronbåde og evt. nye kartofler.
Tip: Servér gerne med en frisk Chardonnay, ikke for fed. Lav saucen lige inden servering. Grill evt. også kvarte fennikler og servér dem til.
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk