Papillotte med hellefisk og tomatsalsa


Papillotte med hellefisk og tomatsalsa

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
½ kg kogte kartofler
1 bundt grønne asparges
500 g hellefiskefilet
2 fed hvidløg
½ potte basilikum
4 tomater
2 limefrugter
1 spsk olivenolie
4 stykker bagepapir, ca. 40x40 cm
salt og peber
Tilbehør: Godt brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
•Skær kartoflerne i skiver.
•Damp aspargesene i letsaltet vand i 1½ min. Lad dem køle af under koldt vand.
•Skær fisken i 4 ens stykker.
•Hak hvidløget fint, og hak basilikum. Skær tomaterne i kvarte, fjerne kernerne, og hal tomatkødet.
•Bland hvidløg, basilikum, tomater, limesaft og olie.
•Varm ovnen op til 200 grader.
•Læg et stykke fisk på midten af hvert stykke bagepapir. Fordel de hele asparges og kartofler på de fire stykker fisk. Fordel tomatsalsaen på de fire portioner, og krydr med salt og peber.
•Luk pakkerne som en gammeldags smørrebrødspakke; rul først kanterne foroven sammen, og luk derpå papiret godt fast i siderne.
•Bag pakkerne i 18 min.
Servér pakkerne ved bordet, og servér med godt brød.
Tip: Pakkerne kan gøres færdige i god tid i forvejen og opbevares i køleskabet, så de er klar til at bage, lige inden de skal spises.
Tip: I stedet for hellefisk kan du anvende alle andre typer fisk til denne ret med undtagelse af sild og stenbider.
Energi:
Pr. person:
2400 kJ (570 kcal)
Protein: 18%
Kulhydrat: 42%
Fedt: 40% (26 g)
venligst udlånt af www.2gangeomugen.dk